Publicerad 6 april, 2017

Högsäsongen närmar sig

Våren känns i luften vilket innebär att vi närmar oss Westins härliga högsäsong! Under högsäsong anlitas vi ofta av internationella gäster som vill uppleva Stockholms sevärdheter. Det råder bröllopstider och stora evenemang i Stockholm och vi är ofta transportören i arrangemanget.
Vi anställer extra personal för att klara den höga efterfrågan och inskolning är i full gång. Den 4 april genomfördes en insats för våra nyutbildade chaufförer som åkte kortege genom Stockholms mest turisttäta områden. Vi vill att chaufförerna ska vara bekväma och hitta lätt till de platser vi ofta har transfers till.  Kortegen och övningen är också av säkerhetskäl. Att verka i trafiken där gångtrafikanter, cyklister, bilister, tungtrafik och en ökning av Segway’s gäller det att vara uppmärksam på sin omgivning.

För Westin Buss är säkerheten av högsta prioritet! Våra bussar genomgår daglig servicekontroll, är hela och rena samt att alla bussar är installerade med säkerhetsbälten och alkolås.  Den 8 april kommer vi ännu en gång att göra en kortege för att säkerställa att våra chaufförer på ett tryggt och säkert sätt transporterar Stockholms framtida gäster och besökare på bästa sätt.