Hyra buss Eskilstuna

Hyr buss i Eskilstuna hos oss på Westin Buss. Vi har mängder av olika alternativ för olika typer av sällskap. Hos oss har du möjlighet att både hyra stora bussar eller minibussar i Eskilstuna med omnejd. Vi transporterar er tur och retur till önskad destination. Självklart ingår chaufför! Kontakta oss för en kostnadsfri offertförfrågan!

Buss till och från Eskilstuna

Vi erbjuder pålitliga och bekväma bussresor till och från Eskilstuna. Oavsett om du planerar en affärsresa eller en familjeresa, har vi rätt bussalternativ för dig. Vi erbjuder allt från små bussar för mindre grupper till större bussar som rymmer upp till 57 passagerare. Läs mer om våra bussalternativ nedan.

Buss för 16 passagerare

En buss för 16 passagerare är perfekt för små grupper som vill njuta av en exklusiv transport.

Läs mer

Buss för 34 passagerare

Vår kompakta och fullutrustade buss för 34 passagerare erbjuder all komfort du behöver.

Läs mer

Buss för 49 passagerare

Vår buss för 49 passagerare är vår standardstorlek med full utrustning för bekväma transporter.

Läs mer

Buss för 57 passagerare

När du reser i större sällskap är vår rymliga buss för 57 passagerare det perfekta valet.

Läs mer

Mer om Eskilstuna

Eskilstuna, belägen i hjärtat av Södermanland, är en stad med en karaktäristisk charm och mångfacetterad identitet. Staden har blomstrat genom tiderna och erbjuder en harmonisk blandning av historia, kultur och moderna bekvämligheter.

Med rötter som sträcker sig tillbaka till medeltiden är Eskilstuna känt för sin bevarade historiska arv. Staden har också en livlig kulturell scen. Teatrar, konstgallerier och konsertlokaler är hem för en mångfald av konstnärliga uttryck och evenemang. Årliga festivaler och marknader fyller stadens gator med glädje och spänning.

För naturälskare finns det gott om grönområden och parker att utforska. Mälaren, som slingrar sig genom staden, erbjuder möjligheter för vattensporter och avkoppling vid vattnet. Eskilstuna är en plats där modernt stadsliv och naturskönhet smälter samman.