Boka bekväma bussresor i hela Sverige

Boka bekväma bussresor i hela Sverige

Vi på Westin Buss är ett bussbolag som ser det som en stolthet att kunna utföra bekväma och punktliga bussresor över i princip hela Sverige. Vi är positionerade i Stockholm och erbjuder resor till och från Mälardalen.  Oavsett om ni är i behov av hyra buss från Stockholm till Östersund eller om ni vill boka en resa från Skövde till Stockholm ser vi till att ta fram en transportlösning som passar just er resa. Allt i klimatsmarta och bekväma bussar.

Från norr till söder

Behöver ni en buss som tar er till Örebro, eller kanske till Jönköping från Stockholm? Vill ni boka en transport från Karlstad till Stockholm, eller kanske från Sundsvall till Stockholm? Boka er kommande bussresa med oss på Westin Buss och få den höga service ni önskar. Samtliga bussar har gratis WiFi och strömuttag vid de fällbara sätena för att göra er resa så komfortabel som möjligt.

Skräddarsydda resor

Vi erbjuder skräddarsydda resor där ni har möjlighet att boka bussen per timme för att till exempel göra en sightseeingtur.  Det finns också möjlighet att hyra en buss med start i Stockholm för att sedan ta er runt om i olika städer i Sverige och för att tillslut komma tillbaka till Stockholm igen. I denna resa kan bokningen av bussen pausas om ni önskar att stanna på ett ställe en längre tid.

Punktliga transporter över hela landet

Med lång erfarenhet och bussar för alla tillfällen är vi det självklara valet när ni behöver transport inom Sverige. För våra erfarna och hjälpsamma chaufförer är det en självklarhet att ge er en transport som är lika punktlig som trevlig.

Gör din offertförfrågan idag – vi hör av oss inom 24h kontorstid.

Speciella önskemål för din bussbokning?
Vi anpassar oss efter dina behov.

Skicka en förfrågan!