Shuttleservice på dina villkor

När en större grupp ska ta sig mellan två platser är en shuttlebuss den självklara lösningen. Vi transporterar er från punkt a till b på ett säkert och bekvämt sätt, allt enligt utsatt tid. Pålitlig shuttleservice är svår att hitta, men med vår erfarenhet kommer du att överraskas av den högpresterande servicen.

Flexibla transportlösningar

Med många års erfarenhet kan vi hitta lösningar på de flesta situationer – att vara flexibla faller sig naturligt för oss. Till exempel kan vi transportera kongressdelegater mellan hotell och kongressanläggning vid olika tider på morgon och eftermiddag, eller varför inte avsluta ett lyckat kvällsevent med en trygg transferbuss som kör hem gästerna? Självklart kan vi även anordna transport med flygbuss till och från flygplatsen.

Kontakta oss med dina önskemål så ordnar vi din shuttleservice, vi svarar inom 24 timmars kontorstid.

Bröllop

Vi ser till att din transport på bröllopsdagen blir lika minnesvärd som själva ceremonin. Vi är här för att hjälpa dig att skapa oförglömliga ögonblick, från första stund till sista dansen. Vår flotta av lyxiga bussar erbjuder både komfort och stil, så att du och dina gäster kan resa avslappnat och anlända med elegans. Läs mer om att hyra buss till bröllop här.

Fest

Vill du göra festtransporten minnesvärd? Genom att hyra buss till fest med Westin Buss får du en komplett lösning för din transport. Våra bekväma bussar möjliggör en bekymmersfri resa för dig och dina gäster, oavsett var festen hålls. Överlåt alla detaljer till oss så kan du helt fokusera på att njuta av festen till fullo!

Konferens

Med vår skräddarsydda konferensbuss kan du och ditt team uppleva bekväm och funktionell transport från start till mål. Oavsett om ni är en liten eller stor grupp, har vi bussar som passar era behov perfekt.