Hyra buss Västerås

Hos oss kan du hyra buss i Västerås kommun. Vi har valen för dig som söker buss för både stora eller små sällskap. Oavsett om du planerar en dagsutflykt till Stockholm eller en längre resa till en annan stad, garanterar vi att du når din destination i tid. Med Westin Buss får du bekväm och pålitlig transport i Västerås och dess omgivningar.

Om våra bussar

Vårt utbud av bussar sträcker sig från minibussar till de allra största för över 55 passagerare. Behöver du smidig flygplatstransfer från Västerås flygplats, eller boka buss inför en kick-off? Då har vi garanterat ett bussalternativ som passar dig. Vi finns här för att göra din resa bekväm och problemfri!

Buss för 16 passagerare

En buss för 16 passagerare är det ultimata valet för små grupper som vill njuta av en bekväm transport.

Läs mer

Buss för 34 passagerare

Vår buss för 34 passagerare är kompakt och fullt utrustad med all nödvändig komfort.

Läs mer

Buss för 49 passagerare

Vår buss för 49 passagerare är vår standardstorlek som är fullt utrustad för en komplett resa.

Läs mer

Buss för 57 passagerare

Med gott om bagageutrymme är vår buss för 57 passagerare idealisk för stora grupper.

Läs mer

Hyra buss Västerås – Pris

Har du frågor eller funderingar om att hyra buss i Västerås? Prisuppgifter och mer information får du genom att höra av dig till oss. Kontakta oss för en kostnadsfri offertförfrågan idag!

Mer om Västerås

Västerås är en mångsidig stad belägen i Mälardalen. Med sin långa historia och moderna charm erbjuder staden något för alla besökare. Staden är rik på kulturarv med historiska platser som Västerås slott, en välbevarad medeltida borg som bjuder på fascinerande turer och vacker utsikt över Mälaren.

Västerås har också ett pulserande stadsliv med många shoppingmöjligheter, restauranger och nattlivsplatser. Stora köpcentrum som Erikslund shoppingcenter erbjuder ett brett utbud av butiker och underhållning.

För naturälskare finns det vackra grönområden att utforska, som exempelvis Djäkneberget – en naturskön plats för promenader och picknickar. Dessutom är Västerås omgivet av vatten och erbjuder möjligheter för båtliv och fiske på Mälaren.