Låt oss sköta transporten,
hyr buss av oss!

Klicka här för offert

Mertjänster anpassade efter dig

När du bokar buss med oss på Westin Buss är det vår högsta prioritering att göra dig som resenär nöjd. Oavsett om du vänder dig till oss för att ordna med transport till konferensen, bröllopet eller ett stort event är vi noga med att anpassa oss så att dina önskemål och behov blir tillgodosedda. Vi har varit noga med att ta in allt sådant som kan tänkas behövas för att förhöja upplevelsen på resan, oavsett om dina resenärer har med sig småbarn, en guidetour är inplanerad, eller om en trafikledare till er buss önskas.

När du väljer att anlita oss på Westin Buss erbjuder vi följande tillval:

  • Catering; som dryck och lättare förtäring
  • Trafikledare på plats
  • Logistikplanering
  • Guidebokning
  • Bilbarnstolar
  • Striping; för dig som önskar det lite mer påkostade arrangemanget och vill märka upp bussen med alldeles eget tryck till din buss.

Modern vagnpark – gratis WiFi

Med lång erfarenhet av branschen vet vi hur viktig transporten till och från ett event är för att lämna en god eftersmak. Vi erbjuder därför en modern vagnpark där bussarna har gratis WiFi och bekväma säten, och självfallet är det erfarna och välutbildade chaufförer som kör er. Enklare än så kan det inte bli att lösa transportfrågan och kunna njuta av den.

Kontakta oss idag och få den lösning som passar dig. Fyll i kontaktformuläret – vi hör av oss inom 24 timmar kontorstid.

Speciella önskemål för din bussbokning?
Vi anpassar oss efter dina behov.

Skicka en förfrågan!