Bekväm catering på bussen

Vi på Westin Buss strävar efter bussresor med total komfort som kan anpassas för alla tillfällen. Under längre resor blir man både hungrig och törstig. Därför ger vi dig möjlighet att beställa catering som får din grupp att känna sig som hemma på bussen.

Luta dig tillbaka och njut

Vill du unna personalen något extra på väg till konferensen? Boka kaffe som håller igång värme och pigghet. Törstig på väg från färjan? Vi ser till att det finns vattenflaskor redo för samtliga passagerare. Vill du göra bussen festligare för ditt sällskap? Prata med oss! Vi kan leverera allt från dryck till lättare förtäring när du färdas längre sträckor. I största möjliga mån anpassar vi oss efter dina önskemål.

Självklart håller vår catering hög kvalitet för att matcha resten av vårt serviceutbud. Så luta dig tillbaka och njut av vår mat och dryck medan du surfar på vårt kostnadsfria WiFi på väg till din destination. Våra välutbildade förare ger dig ett varm välkomnande och kör försiktigt. Är catering intressant för dig? Hör av dig till oss så diskuterar vi vad som ska serveras.