Våra bussar

Westin Buss erbjuder bussar för alla olika tillfällen och sällskap. Vi gör alltid vårt bästa för att anpassa bussens modell och storlek till kundens önskemål. Med hjälp av vårt avancerade planeringssystem kan vi även på ett miljövänligt sätt förhindra långa framkörningar genom att planera fordon som redan slutfört uppdrag i närliggande område.

De bussar vi erbjuder är följande:

Buss för 16 passagerare

En buss för 16 passagerare är det ultimata valet för små grupper som vill njuta av en exklusiv och bekväm transport.

Läs mer

Buss för 34 passagerare

Söker du eftger en fullt utrustad buss i kompakt format? Vår buss för 34 passagerare erbjuder all komfort du behöver.

Läs mer

Buss för 49 passagerare

Vår buss för 49 passagerare i standardstorlek med full utrustning. Njut av en komplett och flexibel transportupplevelse.

Läs mer

Buss för 57 passagerare

När du reser i större sällskap är vår buss för 57 passagerare perfekt. Fullt utrustad buss med generöst bagageutrymme.

Läs mer

Bussresor med fokus på säkerhet, komfort och miljö

Alla våra bussar är utrustade med alkolås, trepunktsbälten, klimatanläggning samt toppmodern audio- och videoutrustning. Vi vill att samtliga resenärer ska resa bekvämt. Vi erbjuder därför klimatanläggning, skjutbara säten samt läslampa vid varje säte. För reser inom Sverige, erbjuds Wi-Fi kostnadsfritt. Majoriteten av våra fordon har även individuella 220V uttag eller USB-portar.

Våra större bussar är även utrustade med toalett och pentry. Du kan därför vara säker på att du och ditt sällskap kommer att resa bekvämt med oss, både om du vill hyra buss för 20 personer för en kortare sträcka eller en minibuss för 12 personer för en längre.