Hyra buss Södertälje

För dig som vill hyra buss i Södertälje och närområdet kan med vår hjälp få busstransport till önskad destination. Vi har allt från minibussar till större bussar som tar dig dit du och din grupp vill. Vi arbetar med företag, privatpersoner och andra typer av organisationer som är i behov av transport. Kontakta oss för att hyra buss i Södertälje!

Små och stora bussar för alla sällskap

Oavsett om du planerar en resa för ett litet eller stort sällskap har vi det perfekta transportalternativet för dig. Våra bussar är modernt utrustade för att säkerställa en bekväm och pålitlig resa för dig och dina medresenärer.

De bussar vi erbjuder är följande:

Buss för 16 passagerare

Vår buss för 16 passagerare är en lyxig minibuss som är en perfekt transportlösning för mindre sällskap.

Läs mer

Buss för 34 passagerare

Söker du en kompakt, fullt utrustad bussmodell i mindre storlek, kan du hyra vår buss för 34 passagerare.

Läs mer

Buss för 49 passagerare

Fullutrustad buss för 49 passagerare l i standardstorlek. Passar för alla tillfällen.

Läs mer

Buss för 57 passagerare

Vår buss för 57 passagerare passar för stora sällskap. Fullutrustad med rymligt bagageutrymme.

Läs mer

Mer om Södertälje

Södertälje är en mångfacetterad stad som ligger i Stockholms län. Staden har en fascinerande historia, en levande kulturscen och en blomstrande ekonomi som tillsammans skapar en unik atmosfär.

Historiskt sett har Södertälje anor som sträcker sig tillbaka till medeltiden, och dess historia är tydligt synlig i stadens arkitektur och kulturarv. Ett besök på Torekällberget, ett friluftsmuseum som återskapar livet på landsbygden under 1800-talet, ger en inblick i stadens rika historiska bakgrund.

Staden har också blomstrat av olika kulturer och nationaliteter. Människor från hela världen har kommit till Södertälje och berikat stadens kulturscen och gastronomi. Det är inte ovanligt att hitta restauranger som serverar mat från olika delar av världen, vilket gör det till en kulinarisk destination.