Flygbuss till Arlanda, Skavsta & Västerås

Låt oss på Westin Buss arrangera er bussresa till och från flygplatsen. Vi ordnar bekväm och punktlig flygbuss till och från Mälardalen till Arlanda, Skavsta, Bromma och Västerås flygplats, som avgår när det passar just dig – dygnet runt, året om. Med hög service och riktigt bra skick på våra bussar kan du känna dig trygg med att låta oss stå för din transfer.

Beställningstrafik
Mälardalen – Arlanda
Mälardalen – Skavsta
Mälardalen – Västerås

Flygbussar till och från Stockholm

Är ni ett stort sällskap som vill boka en buss till Arlanda, eller en mindre grupp som behöver en buss till Skavsta? Oavsett hur få eller många ni är har vi rätt buss för er transport med utgångspunkt eller slutdestination i Stockholm.

Samtliga bussar har fällbara stolsryggar och bekvämt benutrymme samt gratis WiFi. De större bussarna är även utrustade med toalett. Allt för att ni ska få en så bekväm bussresa till flygplatsen som möjligt.

Snabb återkoppling

Med klimatsmarta bussar och erfarna chaufförer är vi på Westin Buss det självklara valet för din transfer. För oss är det en självklarhet att alltid leverera den bästa service möjliga till alla våra kunder. Gör din offertförfrågan idag – vi hör av oss inom 24 timmars kontorstid.