Hyra buss Uppsala

Här på Westin Buss kan du hyra buss i Uppsala med omnejd. Vi erbjuder allt från större bussar till minibussar för upp till 16 personer. All vår uthyrning sker både till privatpersoner, företag och organisationer.

Våra bussmodeller

Vi erbjuder ett brett utbud av bussmodeller i olika storlekar som passar alla tillfällen och behov. Vi skräddarsyr en transportlösning som passar dina specifika behov, oavsett vart du behöver resa.

Buss för 16 passagerare

Vår buss för 16 passagerare passar för den lilla gruppen som vill ha en exklusiv transportupplevelse.

Läs mer

Buss för 34 passagerare

Vår buss för 34 passagerare erbjuder komfort en kompakt design – perfekt för gruppresan.

Läs mer

Buss för 49 passagerare

Är n en större grupp som ska resa? Vi erbjuder en fullutrustad buss för 49 passagerare i standardstorlek.

Läs mer

Buss för 57 passagerare

Stor, rymlig buss med generöst bagageutrymme. Boka buss för 57 passagerare idag!

Läs mer

Hyra buss i Uppsala
– Få prisförslag

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser på att hyra buss i Uppsala där skräddarsydda lösningar ingår. Låt oss på Westin Buss göra din resa i Uppsala till en bekväm och prisvärd upplevelse. Kontakta oss för en kostnadsfri offertförfrågan!

Mer om Uppsala

Uppsala, beläget i hjärtat av Sverige, är en stad med en rik historia, en mångkulturell atmosfär och en blomstrande samhällsstruktur. Denna charmiga stad har mycket att erbjuda besökare och invånare, från sina historiska sevärdheter till moderna kulturella evenemang.

Ett av de mest kända landmärkena är Uppsala domkyrka, en katedral med anor som sträcker sig tillbaka till 1200-talet. Katedralen är en imponerande byggnad med en fantastisk arkitektur och är platsen för många kungliga begravningar och historiska händelser.

Staden är även känd för sitt anrika universitet, Uppsala universitet, grundat 1477. Universitetet är en betydande del av stadsbilden och har en rik akademisk tradition. Det har även bidragit till att göra Uppsala till en dynamisk och kreativ plats med en levande studentkultur.