Våra policyer

Säkerhet

Säkerheten kommer först! Vi följer Sveriges och EUs trafiklagar likväl förordningar. Alla våra bussar har säkerhetsbälten. Sedan år 2005 har vi inrättat alkolås på våra bussar, vilket finns standardiserat i samtliga fordon idag. Alkolås är en teknisk inrättning i bussarna vilket medför att det inte går att starta fordonet om det finns alkohol i förarens utandningsluft. Vi ser detta som en kvalitetssäkring och självklar investering i vårt kvalitetsarbete för god service. Våra bussar trafikeras av välutbildade chaufförer som utöver grundläggande busskompetens även internutbildas på plats hos oss i Ulvsunda/Bromma. Varje fordon hos Westin Buss har GPS som även är kopplat direkt till vår trafikenhet på kontoret som kan se exakt var våra bussar befinner sig. På de sättet kan chaufförer alltid kommunicera och ha överblick för exempelvis eventuella trafikstockningar eller annat som händer ute på vägarna och vara steget före inom den föreskrivna körtiden.

Miljö

Westin Buss vill bedriva sin verksamhet med minsta möjliga miljöpåverkan. Allt vi gör inom bolaget oavsett om det gäller inköp av kontorsmaterial, bränsle till våra bussar samt val av fordon genomsyras av Westin Buss engagemang för miljön. Vi är certifierade enligt ISO 14001:2015 vilket säkerställer att vår miljöpåverkan kontinuerligt mäts och förbättras.

Några exempel på vårt miljöarbete

  • Vi försöker planera våra körningar så att vi undviker att köra med tomma bussar
  • Vi kör våra bussar på gas och miljödiesel med högsta miljöklass (Mk1)
  • Miljövänlig busstvätt
  • Vi har minimerat användningen av papper i dagliga rutiner på kontoret och har åtgärdsplan för ytterligare reducering.
  • Batterier, gamla däck och andra reservdelar som behöver bytas ut på bussarna lämnas för återvinning
  • Alla våra bussar är godkända att köras i Sveriges miljözoner

Läs mer om vår miljöpolicy
Certifikat ISO 14001:2015

Kvalitet

Som kund hos Westin Buss vill vi att du upplever hög kvalitet. För oss är det viktigt att inte bara möta våra kunders förväntningar, utan överträffa dem! Det gäller likväl som ett snabbt svar vid offertförfrågan eller att få ett trevligt bemötande hos våra chaufförer. Vi förser våra chaufförer med uniformer och arbetar med dem vi tycker är bäst! Våra bussar ska alltid hålla hög standard, vara rena och snygga samt komma i tid. Vi är certifierade enligt ISO 9001:2015 vilket hjälper oss att säkra kvaliteten på våra tjänster. Vi på Westin Buss har även utvecklat ett system där vi får bekräftat att chauffören är i god tid på väg till sitt första uppdrag.

Läs mer om vår kvalitetpolicy
Certifikat ISO 9001:2015

 

Speciella önskemål för din bussbokning?
Vi anpassar oss efter dina behov.

Skicka en förfrågan!