Så här tycker våra kunder

Vi är tacksamma över att ha många nöjda kunder som väljer Westin Buss för sina bussresor. Kundnöjdhet är en central del av vår verksamhetsfilosofi – och vi kommer att fortsätta arbeta hårt för att möta och överträffa våra kunders förväntningar. Vårt mål är att alltid erbjuda trygga och bekväma transportlösningar av högsta kvalitet!

”Jag vill bara tacka för att vi fick en superbra service och proffsiga och trevliga chaufförer. Er kommer vi använda igen.”

Nina Altebring / Furuhöjdens rehabiliteringshem

“Tack för vänligt bemötande! Och hur snabbt ni svarar är helt fantastiskt!
Ha en bra dag!”

Malin Höök / Bisnode

”Westin Buss är mitt förstahandsval när jag ska boka bussresor. Westin Buss är pålitliga och kommer i tid”

Maria Wikström / JM AB

”Vi har stort behov av en flexibel busspartner då våra gäster kommer från hela Sverige med flyg, tåg och båt och därefter hämtas upp med buss. Allt måste klaffa så alla blir nöjda. Det fixar Westins galant.”

Angela Seinegård / Utsikten Meetings

”KLTK är en av Sveriges ledande tennisklubbar och i den rollen är vi årligen arrangörer av större turneringar varav flera är internationella. Westin Buss är sedan många år vår favoritleverantör när det gäller att transportera tennisspelare till och från vår arena Kungl. Tennishallen.”

Mats Låftman / Kungl. Lawn Tennis Klubben

”Vill med dessa enkla rader tacka för ett trevligt samarbete i samband med Janssen Company Days 2017!Jag vill speciellt framföra ett tack till David, för hans ovärderliga hjälp och alltid trevliga tillmötesgående – oavsett vilka frågor som dykt upp. TACK!Jag var själv på plats på Arlanda och såg även till att bussarna kom iväg enligt det vi bestämt. Jag slogs av era proffsiga och trevliga chaufförer!”

Mats Israelsson / American Express

”Vi känner oss alltid trygga när vi bokar bussar med Westin Buss. De är punktliga och bussarna håller hög standard. Alla chaufförer vi träffat har varit väldigt hjälpsamma och trevliga”.

Sofia Finer, Performing Women

Vi vill bli bättre

Vi värdesätter din åsikt och upplevelse av oss! Vill du ge Westin Buss beröm, klagomål eller tips på hur vi kan bli bättre skulle vi uppskatta om du fyllde i enkätundersökningen som vi presenterat. Vi ser fram emot ditt svar, tack på förhand!

*” anger obligatoriska fält