Hyra buss

Att hyra buss inför bröllop, konferens, teambuildingaktivitet eller en dagsutflykt är ett praktiskt och bekvämt sätt att transportera din grupp till olika destinationer. Vi på Westin Buss erbjuder dig rätt buss att förfoga över för den tid som krävs, oavsett dina behov eller önskemål. Med en uppdaterad vagnpark och välutbildade chaufförer kan du känna dig trygg med oss.

Hyr buss i Stockholmsområdet

Behöver du hyra buss i Stockholmsområdet? Våra bussresor är utformade för att säkerställa att våra passagerare kan resa smidigt och bekvämt. Vi arrangerar bussresor till och från Stockholm, men kan även transportera dig till och från angränsande kommuner.

Stockholm

Upptäck Stockholm med Westin Buss. Från Gamla stan till moderna sevärdheter. Kontakta oss för att hyra buss i Stockholm och låt våra erfarna chaufförer visa dig det bästa av huvudstaden!

Läs mer

Uppsala

Behöver du hyra buss i Uppsala? Utforska sevärdheter som Uppsala domkyrka och Gamla Uppsala medan du njuter av bekväm busstransport från Westin Buss.

Läs mer

Västerås

Våra chaufförer tar dig till platser och sevärdheter som Västerås slott, Djäkneberget och de vackra Mälarpromenaderna. Läs mer om att hyra buss i Västerås.

Läs mer

Södertälje

Är du redo att upptäcka Södertälje på ett minnesvärt sätt? Hyr buss i Södertälje och låt oss ta dig med på en resa genom denna historiska staden.

Läs mer

Eskilstuna

Med Westin Buss kan du uppleva Eskilstuna på ett sätt som passar dig. Från det historiska Munktellområdet till de grönskande parkerna. Vänd dig till oss när du är i behov av att hyra buss i Eskilstuna.

Läs mer

Arlanda

Behöver du pålitlig transport till eller från Arlanda flygplats? Du kan kan du lita på oss för en smidig och bekväm transport. Boka flygbuss till Arlanda Bromma, Skavsta & Västerås.

Läs mer

Anpassat efter dig

Att hyra buss med chaufför gör att ni kommer fram till er destination på ett bekvämt och säkert sätt, samtidigt som ni får tid att koncentrera er på annat. Om du ska hyra buss i Stockholm för en sightseeingtur kan vi även hjälpa dig med bokning av en bra guide. Eftersom både komforten såväl som kvaliteten är hög kommer ni som resenärer att få ut så mycket som möjligt av er resa.

Hyr buss hos oss idag – klicka på knappen här nedan och fyll i formuläret, vi hör av oss inom 24 timmars kontorstid.