Hyra buss Stockholm

Vi på Westin Buss erbjuder möjligheten att hyra buss i Stockholm med omnejd. Vi ser till att det blir en säker och bekväm resa i moderna bussar med egen chaufför. I vår vagnpark finner du flera storlekar på våra klimatsmarta bussar för att du ska kunna hitta den som passar just ditt sällskap och tillställning.

Ska du hyra buss med chaufför för en kommande konferens, behövs shuttle service för transport mellan event på flera platser, eller har du en specialbeställning som måste skräddarsys från grunden? Oavsett ditt behov ser vi till att ta fram rätt transportlösning för just dig. Självfallet med erfarna och kunniga chaufförer som tar hand om er längs resans gång.

Våra bussalternativ

Vi har en omfattande flotta av bussmodeller i varierande storlekar som är anpassade för olika tillfällen och ändamål. Vi skräddarsyr våra transportlösningar för att matcha dina exakta behov.

Buss för 16 passagerare

Vår buss för 16 passagerare är idealisk för små grupper som vill njuta av en bekväm transport.

Läs mer

Buss för 34 passagerare

Vår buss för 34 passagerare i kompakt storlek är fullt utrustad med all nödvändig komfort.

Läs mer

Buss för 49 passagerare

Buss för 49 passagerare i standardstorlek. Fullt utrustad för en bekväm resa.

Läs mer

Buss för 57 passagerare

Med gott om bagageutrymme är vår buss för 57 passagerare perfekt för många resenärer.

Läs mer

Hyr buss med chaufför

På Westin Buss kan ni hyra buss med chaufför i flera utföranden som passar olika behov och storlekar på sällskap. Oavsett om ni är ett mindre eller större sällskap har vi alltid bussar som är utrustade med alla de bekvämligheter som behövs för en skön och smidig transport.

När ni hyr buss av oss får ni alltid en anpassad lösning, både vad gäller önskemål kring tid till destination, samt bekvämligheter som toalett och justerbara säten. Vi har även klimatkompenserade bussar med modern utrustning. Läs mer om våra bussar för att se vilken som passar för er kommande bokning.  

Fördelen att boka buss i Stockholm

Att ta sig fram smidigt i Stockholm kan upplevas som stressande och svårt när man inte är van vid trafiken. Känner ni er osäkra är det alltid fördelaktigt att boka buss i Stockholm så ni garanterat kommer till rätt destination för er resa. Våra chaufförer har flerårig erfarenhet, med bra koll på staden och ser till att transportera er tryggt och säkert i god tid till rätt plats. Det blir oftast även ett mer förmånligt pris för ett större sällskap att boka buss. Vi kan bland annat anordna bussresor för;