Gruppresor buss

Westin Buss är experter på att anordna gruppresor med buss – både till och från Stockholm. Vi erbjuder ett brett utbud av bekväma och moderna bussar som är perfekt anpassade för grupper av alla storlekar. Våra professionella förare har lång erfarenhet av gruppresor med buss och säkerställer en trygg och trevlig resa varje gång. Oavsett om du planerar en företagsutflykt, skolresa eller något annat evenemang, kan vi skräddarsy din resa efter dina specifika behov.

Res till skidorter i Fjällen

Våra skidresor med buss är skräddarsydda för att ge dig en bekymmersfri och bekväm resa till några av de mest eftertraktade skidorterna. Från det ögonblick du kliver ombord kan du slappna av och börja din semester på bästa sätt. Vi tar hand om alla detaljer, så att du kan fokusera på att njuta av skidåkningen!

Våra större bussar är även utrustade med toalett och pentry. Du kan därför vara säker på att du och ditt sällskap kommer att resa bekvämt med oss. Vårt främsta mål att erbjuda högkvalitativa, hållbara och säkra transportlösningar.

Gruppresor i Sverige

Vi erbjuder bekväma och pålitliga gruppresor runt om i Sverige. Hos oss kan du även skräddarsy dina gruppresor genom att antingen boka bussen per timme eller hyra en buss för rundturer i olika städer. Våra klimatsmarta bussar är utrustade med gratis Wi-Fi och strömuttag vid varje fällbart säte, vilket garanterar en bekväm resa för dig och ditt sällskap. Varmt välkommen att kontakta oss för att boka gruppresa!