Om oss

Sedan Westin Buss grundades 1924 i Docksta, Västernorrland har vi bedrivit yrkesmässig trafik avseende persontransport med buss. I dess nuvarande ägarform har bussbolaget drivits sedan 1989 med fokusen på att låta privatpersoner och företag hyra buss från en modern vagnpark där du som kund alltid är i fokus.

Vi är idag en väletablerad aktör som erbjuder över 30 bussar i olika storlekar, från minibussar till större bussar med plats för 57 personer. Vårt kontor och bussgarage är beläget i Ulvsunda / Bromma. Därifrån kan våra bussar med lätthet ta sig både till city samt Stockholms alla flygplatser.

Hyr buss med norrländskt arv i Stockholm

Werner Westin som en gång grundade Westin Buss låg alltid i framkant i Norrland inom teknik, allt från att erbjuda video i bussen till miljösäkert drivmedel. Eftersom han alltid satte kundens behov i första hand blev kundens önskemål till en drivkraft för att ständigt utvecklas och ta sig an bussbranschens utmaningar och prövningar.

Många av bussresorna vi utförde under Werners tid var långväga, från kust till fjäll, från de minsta byar på landsbygden och in till staden. Idag är Ybussen de närmast kommande av de reguljära busslinjerna som funnits ända sedan år 1976 – en del av det norrländska arvet. Tanken kring god service och att ligga i framkant finns kvar. Westin Buss tillhör en av de första i Sverige att ha alkolås på samtliga bussar, säkerhetsbälten, samt ISO-certifiering för bussbolag.

Fyll i offertformuläret idag – vi tar fram rätt buss för din tillställning.

Våra partners

Genom nära samarbeten med andra företag och organisationer kan vi på Westin Buss erbjuda ännu bättre transportlösningar och kundupplevelser. Tillsammans strävar vi efter att leverera moderna och skräddarsydda transporttjänster som möter våra kunders unika behov.