Guidad busstur Stockholm

Ska ert sällskap åka på en guidad busstur i Stockholm är Westin Buss företaget som transporterar er säkert till alla sevärdheter. Det här är ett utmärkt sätt för företag att låta kunder och medarbetare umgås. Kanske kan en guidad tur i friska luften passa som en bensträckare för kropp och själ under konferensen? Låt oss hjälpa er med guidade turer i Stockholm!

Upptäck smultronställen i Stockholm

I Stockholm finns många härliga platser att strosa runt på. Vi har bra kontakt med guideföretag som kan visa dig alla smultronställen i Stockholm. Stadsvandringar i olika stadsdelar finns tillgängliga året runt, eftersom Stockholm är lika vackert under soliga vårdagar som på frostiga decembereftermiddagar. Inte minst på gator, torg och trånga gränder i charmiga Gamla Stan. Guideföretagen erbjuder ett rikt utbud av stadsvandringar med flera traditionella och annorlunda teman.

Låt smaklökarna njuta på en food tour, testa en ny aktivitet och lär dig mer om historiska händelser och arkitektur! Är du sugen på att upptäcka Stockholm från nya perspektiv? Hör av dig till oss så hittar vi ett upplägg med buss som passar dig och resten av gruppen.