Specialbeställningar

För att skjutsa stora grupper snabbt och bekvämt är det bästa alternativet att hyra buss. Under åren har Westin Buss tagit fram möjligheten att abonnera buss vid en mängd olika tillställningar, från idrottsturneringar och konferens till möhippor och svensexor.

Slipp stressen och njut

Att arrangera fester och tillställningar är roligt, men det kan bli stressande att hålla reda på alla detaljer. Eftersom du slipper oroa dig för transporten med oss på Westin Buss kan du stryka en viktig punkt på din lista. Du berättar helt sonika antalet personer som ska resa vart och vid vilken tidpunkt, när den stora dagen sen kommer håller vi tiden och kör dig tryggt och bekvämt till din destination.

Är du sugen på att hyra buss till bröllop och företagsresa? Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta en praktisk och uppskattad lösning.

Flexibla lösningar

Vi ser det som en självklarhet att vara ett flexibelt bussföretag vars prioritering är att göra dig nöjd. Vi erbjuder dels färdiga lösningar och upplägg men vi kan självfallet även skräddarsy transporten. I vår uppdaterade vagnpark finns moderna, trygga och klimatsmarta bussar. Du kan därmed njuta av bekväma säten och gratis WiFi i miljövänliga fordon med erfarna chaufförer bakom ratten.

Är du sugen på att hyra buss till bröllop och företagsresa? Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta en praktisk och uppskattad lösning.