Gruppresor företag

Gör er kommande företagsresa lika bekväm som punktlig med oss på Westin Buss! Vi arrangerar skräddarsydda gruppresor för företag som vill resa lika bekvämt som klimatsmart. När ni vill hyra en buss där servicen är lika hög som skicket på bussen är vi det självklara valet.

Stora och små företagsresor

Tack vare våra resurser har vi kapacitet för mer omfattande transporter inför gruppresor och event av det större slaget. Vi har bussar som är utrustade med toalett för den stora gruppen och för långa resor.

Ni är lika välkomna att boka företagsresor med den mindre gruppen. Vi ser till att anpassa transportlösningen efter hur många ni är. Oavsett kan ni alltid räkna med en komfortabel bussresa med gratis WiFi, bekvämt benutrymme samt strömuttag vid varje säte.

En gruppresa värd att minnas

Låt er kommande gruppresa bli till något att se fram emot. Våra proffsiga och erfarna chaufförer tar väl hand om er med en riktigt god och hög service, året om. För oss är det en självklarhet att alltid leverera bästa möjliga service. Gör din offertförfrågan idag – vi hör av oss inom 24 timmars kontorstid.