Skidresor med buss

Med våra moderna och välutrustade bussar tar vi er tryggt och bekvämt till Sveriges bästa skidorter. Glöm krångliga transporter och långa körsträckor – låt oss sköta resan så att ni kan fokusera på att njuta av skidåkningen och den vackra naturen. Kontakta Westin Buss för att boka skidresor med buss!

Åre

Åre, beläget i hjärtat av Jämtland, är en av Sveriges främsta skiddestinationer. Med sin storslagna natur och pulserande atmosfär erbjuder Åre en skidupplevelse i världsklass.

Sälen

Sälen lockar med sina stora skidområden och många aktiviteter. Här finns något för alla åldrar, från spännande äventyr i backarna till härlig after-ski för att avsluta dagen på bästa sätt.

Vemdalen

Utforska Vemdalen, en gömd pärla bland Sveriges skiddestinationer. Med sina charmiga skidbackar erbjuder Vemdalen en perfekt flykt från vardagens stress.

Snabb återkoppling

Med klimatsmarta bussar och erfarna chaufförer är vi på Westin Buss det självklara valet för din transfer. För oss är det en självklarhet att alltid leverera den bästa service möjliga till alla våra kunder. Gör din offertförfrågan idag – vi hör av oss inom 24 timmars kontorstid.