Skapa din offertförfrågan här

Vänligen fyll i de obligatoriska fälten. *

Starta er offertförfrågan genom att fylla i formuläret. Inom 24 timmars kontorstid har vi bearbetat ert material och återkopplar med prisförslag till er.

När du behöver ha tillgång till bussen under en viss tid tex. lämna ditt bagage eller för en guidad tur.

Fyll i dina kontaktuppgifter

Vänligen fyll i de obligatoriska fälten. *

Kul att du vill åka med oss!

Vänligen fyll i de obligatoriska fälten. *

Tack för din offertförfrågan!

Vänligen fyll i de obligatoriska fälten. *

Ditt offertnummer är:

Vi kommer nu bearbeta er önskade resa och återkommer därefter för att stämma av alla detaljer för att slutföra er bokning. Om ni har frågor gällande er förfrågan eller andra funderingar är ni välkommen att kontakta oss antingen per telefon eller e-post.

1
2
3
4

Boka buss

Planerar du att hyra en minibuss för en kort transfer inom Stockholm och Mälardalen? Vill ni hyra en buss för en längre resa inom Sverige? Westin Buss är din partner för bussbokning vid alla arrangemang. Vi tillgodoser transfers vid sightseeing, teambuilding, konferens, kongress, dagsutflykt, bröllop, fest, skidresan, evenemang, idrottsturneringen, festivaler och shuttle service. Oavsett om tillställningen gäller företag, förening eller ett privat arrangemang är du välkommen att boka buss med oss, vi skräddarsyr transportlösningen efter dina behov och hittar en kostnadseffektiv lösning.

Transport för alla behov

Behöver du boka buss i Stockholm för en sightseeingtur? Vi hjälper dig även att boka en bra guide. Önskar ni catering till ert arrangemang? Vi ser till så att god mat finns på plats inom utsatt tid. Till oss kan du vända dig oavsett vart transporten önskas. Vår bokningsservice på kontoret besvarar alla förfrågningar vad gäller att hyra buss inom 24 timmar kontorstid, och vår trafikenhet innehar expertkompetens inom vägnät och logistiklösningar. Tillsammans med jourkontakt 24 timmar om dygnet kan vi garantera att vi tillhandahåller bästa service möjliga.

Boka buss med oss idag och njut av en transportlösning där allting klaffar. Fyll i kontaktformuläret, vi hör av oss omgående.

Speciella önskemål för din bussbokning?
Vi anpassar oss efter dina behov.

Skicka en förfrågan!