Skapa din offertförfrågan här

Vänligen fyll i de obligatoriska fälten. *

Starta er offertförfrågan genom att fylla i formuläret. Inom 24 timmars kontorstid har vi bearbetat ert material och återkopplar med prisförslag till er.

Fyll i dina kontaktuppgifter

Vänligen fyll i de obligatoriska fälten. *

Kul att du vill åka med oss!

Vänligen fyll i de obligatoriska fälten. *

Tack för din offertförfrågan!

Vänligen fyll i de obligatoriska fälten. *

Ditt offertnummer är:

Vi kommer nu bearbeta er önskade resa och återkommer därefter för att stämma av alla detaljer för att slutföra er bokning. Om ni har frågor gällande er förfrågan eller andra funderingar är ni välkommen att kontakta oss antingen per telefon eller e-post.

1
2
3
4

Boka buss

Planerar du en kort transfer inom Stockholm och Mälardalen? En längre resa inom Sverige eller kanske ut i Europa. Westin Buss är din partner vid alla arrangemang! Vi tillgodoser transfers vid exempelvis sightseeing, teambuilding, konferens och kongress, dagsutflykt, bröllop, fest, skidresan, evenemang, idrottsturneringen, festivaler eller shuttle service. Välkommen med din förfrågan oavsett om tillställningen gäller för företag, förening eller ett privat arrangemang så skräddarsyr vi efter dina behov och hittar en kostnadseffektiv lösning.

Behöver du hyra buss i Stockholm för en sightseeingtur kan vi även hjälpa dig med bokning av en bra guide. På kontoret har vi en bokningsservice som besvarar alla förfrågningar inom 24 timmar kontorstid. Vi har en trafikenhet med expertkompetens för vägnät och logistiklösningar. Önskar ni catering till ert arrangemang bistår vi givetvis med detta. Vi har även en jourkontakt 24 timmar om dygnet för att tillhandahålla bästa service. Genom våra samarbetspartners kan vi självklart erbjuda bussar i hela landet.

Speciella önskemål för din bussbokning?
Vi anpassar oss efter dina behov.

Skicka en förfrågan!